PICANTONS I PEUS DE PORC ROSTITS





INGREDIENTS

2 pollastres picantons
4 mitjos peus de porc
1 ceba
3 tomàquets madurs
1 got de cervesa
1 litre de brou de pollastre
3 alls
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Tallem a trossos i netegem els picantons. Portem una cassola al foc amb un raig d’oli i enrossim tots els talls per cada costat. Quan els tinguem enrossits, els traiem i reservem.

A la mateixa cassola, fem un sofregit amb la ceba tallada ben petita. A mitja cocció afegim el tomàquet ratllat. Deixem-ho confitat bé, perquè quedi ben melós.

Afegim-hi la cervesa, deixant que s’evapori l’alcohol.

Tot seguit, afegim-hi els talls dels picantons que teníem reservats, ho cobrim amb el brou. Deixem coure uns deu minuts.

Passat el temps hi afegim els peus de porc, deixem coure fins que tinguem els talls dels picantons al nostre gust. (Els peus de porc els he comprat bullits).

Per servir, al plat posem els tres talls que són la meitat d’un picantó, la meitat d’un peu de porc i salsem.



Comentaris

  1. Els peus de porc és de les poques menges que no m'entren, no hi ha manera, tanmateix en faig sovint perquè en general agraden.
    Molt interessant la combinació d'ingredients. El plat és contundent, per sucar-hi pa.
    Una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars