MAGRET D'ÀNEC AMB ROVELLONS I SALSA DE FRUITS VERMELLS
1 magret d’ànec
200 g de rovellons
PER A LA SALSA
200 g de fruits vermells
2 cullerades de reducció de Mòdena
6 cullerades d’aigua
2 cullerades de sucre morè
Netegem el magret, fem uns talls quadriculats
a la pell i el posem a una paella sense oli, al foc a mitja temperatura per la
banda de la pell, doncs deixarà anar part de la seva grassa. Una vegada enrossit
per aquest costat, donem la volta i el deixem uns minuts per la part de la
carn, traiem de la paella i reservem.
Saltem els bolets amb una mica d’all i l’oli
que ja portaven. (els tenia congelats de la temporada passada).
PER PREPARAR LA SALSA
Posem els fruits vermells a una paella, amb
unes gotes d’aigua a foc lent, les anem aixafant amb una forquilla, i deixem
coure uns deu minuts a foc lent.
Passat el temps afegim-hi la reducció de
vinagre de Mòdena, deixen coure cinc minuts, en aquest punt hi afegim l’aigua i
el sucre morè. Esperem uns deu minuts més i ja la tindrem llesta, la podem
passar pel colador xines si ens molesten les petites granes.
Uns moments abans de servir posem el magret al
forn que ja tindrem escalfat a 180 ºC
durant uns cinc minuts.
Per emplatar, tallem el magret a talls i els
presentem sobre un llit de rovellons, al costat unes cullerades de salsa i la
resta a una gerreta, per si algú en vol una mica més.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada