CUIXETES DE POLLASTRE A LA LLIMONA





INGREDIENTS

4 cuixetes de pollastre
2 grans d’all
1 culleradeta d’orenga
1 culleradeta de farigola
1 llimona
1 got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Esbaldim les cuixetes de pollastre, les salpebrem i les posem a una safata per anar al forn.

Piquem molt fins als grans d’all, ratllem la pell de la llimona. Reservem

A una paella amb un raig d’oli sufragui’m l’all que tenim picat. Quan comencin a agafar color afegim la cervesa, la ratlladura de la pell de la llimona i dues cullerades del seu suc,  l’orenga, la farigola i un polsim de sal. Deixem que bulli molt lleugerament, perquè perdi l’alcohol de la cervesa. Aboquem aquesta salsa sobre les cuixes de pollastre.

Tallem a trossos la resta de la llimona i la repartim pels costats de les cuixetes de pollastre.

Portem la safata al forn que ja tindrem preescalfat a 200 ºC, deixem coure durant uns quaranta minuts. Les anem girant i regant-les amb la salsa,  perquè quedin daurades per tots costats.

Per servir, les posem al plat i les acompanyem amb boletes de patata fregides.


Comentaris

Entrades populars