COCA AMB CABELL D’ÀNGEL I PINYONS





INGREDIENTS

1 lámina de pasta de full
Anís estrellat en pols
Confitura de cabell d’àngel
Pinyons
1 ou
Sucre

La recepta per preparar la confitura de cabell d’àngel la trobareu aquí.

Estenem la làmina de pasta de full sobre el marbre, l’estirem una mica amb el corró i la tallem per la meitat (aquest cop he fet dues coques). Punxem tota la pasta de full perquè no pugui gaire.

Empolsinem amb la pols d’anís estrellat, a sobre posem la confitura de cabell d’àngel, deixant una vorera d’uns dos centímetres. Pintem les voreres amb ou batut i dobleguem sobre si mateixes.

Tornem a pinta las voreres i escampem els pinyons per sobre, prement-los una mica perquè quedin ben agafats amb la confitura.

Portem la safata al forn que ja tindrem escalfat a 180 ºC, deixem coure durant uns 20 minuts o fins que la tinguem al nostre gust.


Comentaris

Entrades populars