dimarts, 11 de juliol de 2017

PETITS MOS DE LLAGOSTÍ I PRÉSSEC



Una tapa súper fàcil però la combinació és deliciosa. Podem preparar els ingredients amb antelació quan tenim convidats, punxant la broqueta l’últim moment abans de servir.

INGREDIENTS

8 llagostins
1 préssec
Torradetes petites de pa
Oli d’oliva
Sal
Broquetes

A un pot amb aigua hi posem un grapat de sal, el portem al foc i quan comença a bullir hi posem els llagostins, quan torni a bullir els deixem un minut i els posem a un bol que tindrem preparat amb aigua i glaçons per acabar la cocció.

Els retirem del bol, els pelem i reservem.

Pelem el préssec, el tallem a trossos i el reservem tapat a la nevera.

Per preparar les broquetes: inserim una broqueta, per la cua del llagostí posem el tros de préssec i el travessem, acabem punxant l’altra part del llagostí.

El posem sobre la torradeta que tenim amanida amb un polsim de sal i unes gotes d’oli,  acabem punxant-la amb la punta de la broqueta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada