REMENAT D’ESPINACS I XAMPINYONS AMB PINYONS I OU DUR




INGREDIENTS


1 manat d’espinacs
150 g de xampinyons
1 gra d’all petit
1 grapat de pinyons
1 ou dur
Oli d’oliva
Sal

Netegem els espinacs, reservant les fulles. Un cop les tinguem netes, les posem a una paella amb unes gotes d’oli i el gra d’all triturat, espolsem amb una mica de sal i les saltem a foc fort durant uns minuts. Reservem

Pelem i netegem els xampinyons, els filetegem, salpebrem i els saltem a una altra paella amb unes gotes d’oli. Quan els tinguem al punt els aboquem amb els espinacs, deixem coure el conjunt perquè quedin els dos ingredients ben incorporats.

Mentrestant bullirem l’ou, quan el tinguem cuit el pelem i reservem.

A la mateixa paella que hem saltat els xampinyons, posem els pinyons i els enrossim una mica, és molt ràpid.

Per servir al plat posem el remenat d’espinacs i xampinyons, escampem els pinyons torrats i acabem ratllant una mica de l’ou dur per sobre.
              

Comentaris

Entrades populars