dilluns, 12 de febrer de 2018

CANELONS DE BULL NEGRE AMB ESPÀRRECS I BOLETS





INGREDIENTS

4 talls de bull negre
100 g de bolets Enoki
Espàrrecs verds
½ cullerada petita de concentrat de carn Bovril
Oli d’oliva

Tallem unes làmines de bull, que ens quedin amples i llargues, primes però que no es trenquin.

A una paella posem una mica d’oli, saltem els espàrrecs durant uns dos minuts. Després afegim els bolets i continuem saltant uns cinc minuts. Els bolets han de quedar ben cuinats, els espàrrecs és interessant que quedin una mica cruixents.

Quan els espàrrecs i els bolets estiguin al nostre gust afegim una mica de concentrat de carn.

Fem unes formes cilíndriques amb les làmines de bull per muntar els canelons.

Perquè el caneló no s’obri podem ajudar-nos d’una broqueta tallada a la mida.

Un cop tinguem els canelons muntats, fiquem dins el farcit de bolets i espàrrecs. Acabem amb uns bolets per sobre.


Font de la recepta: Casa Noguera adaptada al meu gust.


4 comentaris:

  1. OOohh! Moooolt originals! El bull....m'encanta!
    Petonets i bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Olga a més d’originals queda molt bo!!
      Petons

      Elimina
  2. Bons,originals i bona presentació!!!bona setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Teresa a més de bons i originals una presentació maca !!
      Petons

      Elimina