dilluns, 5 de febrer de 2018

BRANDADA DE BACALLÀ AMB POMA





INGREDIENTS

200 g, bacallà dessalat
2 grans d’all
1 poma Granny Smith
Oli d'oliva
Ous de mujol

A un cassó amb oli calent (55º aprox.) confitem els alls.
  
Fora del foc, hi afegim el bacallà sense pell (procurant que quedi cobert) i el deixarem confitant uns minuts.

Mentrestant pelem la poma, la ratllem i la posem a una paella amb una nou de mantega, donem unes voltes fins que comença a transparentar uns mica. Retirem del foc i reservem.

Triturem el bacallà amb el minipimer afegint-li part de l’oli de confitar-lo. Quan el tinguem ben emulsionat hi afegim unes cullerades de la poma que tenim reservada

Per servir, posem-ne una cullerada sobre les floretes de pasta de full i acabem amb ous de mujol.


2 comentaris:

  1. M'encanta! Sóc fan de la brandada....me la menjaria a cullerades! Amb poma deu ser tota una delícia! Ho provaré!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina