CANELONS DE BOTIFARRA DEL PEROL I BOLETS
INGREDIENTS
1 botifarra del perol
150 g de rovellons
Pasta filo
Oli d’oliva
PER LA BEIXAMEL
30 g de rovellons
Llet
Farina
Mantega
Nou moscada
Sal
Traiem la pell a la botifarra, la posem a un
plat i amb una forquilla l’aixafem.
Saltem els bolets amb una mica d’oli, els
posem al got de la batedora per poder-los triturar una mica. Un cop triturats
els barregem amb la botifarra que tenim a un plat.
Portem el conjunt a la paella, amb l’oli que
ens ha sobrat de saltar els bolets, donem unes quantes voltes perquè quedin ben
incorporats els dos ingredients.
Estenem, la pasta filo sobre el marbre, tallem
dos fulls a la mida que vulguem, pintem un amb oli i tapem amb l’altra. Omplim
amb part de la barreja, enrotllem i reservem tapat, mentre preparem els altres.
Aquest cop he fet un caneló per persona, a estat més pràctic a l’haver de tallar la pasta filo.
PER PREPARAR LA BEIXAMEL
Saltem els bolets amb una mica d’oli i un
polsim de sal. Triturem amb una tassa de llet i reservem.
Preparem la beixamel com tinguem costum de
fer-la, però quan hàgem d’abocar-hi la llet, primer posem la preparació dels
bolets que tenim reservada, afegint-hi després la que faci falta.
Posem els canelons a una safata pel forn,
napem amb la beixamel i els portem al forn que tindrem escalfat a 140 ºC,
durant uns quinze minuts.
Per servir, al plat fem un llit de beixamel i
posem a sobre el caneló.
Mmmm....que bons! Prenc bona nota de la recepta! La botifarra de perol m'agrada molt i combinada amb bolets deu ser....una autèntica delícia!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Olga son una autentica delícia. Si els proves ja amb diràs!!!
EliminaPetons
Les quantitats són per a quatre persones?? Que igual m'animo a fer una prova aquest cap de setmana!
ResponElimina