dimecres, 13 de setembre de 2017

PÈSOLS AMB BOTIFARRA DEL PEROL I BOLETS




INGREDIENTS

1 botifarra del perol
½ k de pèsols desgranats
250 g de barreja de bolets
Cervesa
Aigua 
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc

A una paella posem un raig d’oli i la portem al foc, quan el tinguem calent hi posem la botifarra tallada a trossos, donem unes voltes i la reservem a un plat.

A la mateixa paella i amb l’oli que ha sobrat, posem els pèsols, els salpebrem, afegim un got d’aigua i un de cervesa i deixem bullir molt lentament durant uns deu minuts, si fes falta hi afegim una mica més d’aigua i de cervesa.

Passat el temps, afegim a la paella la botifarra i els bolets, deixem coure tot el conjunt uns minuts més. Deixem reposar una estona.

Uns moments abans de menjar, escalfem una mica tot el contingut de la paella i ja podem servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada