PÈSOLS AMB BOTIFARRA DEL PEROL I BOLETS
INGREDIENTS
1 botifarra del perol
½ k de pèsols desgranats
250 g de barreja de bolets
Cervesa
Aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
A una paella posem un raig d’oli i la portem
al foc, quan el tinguem calent hi posem la botifarra tallada a trossos, donem
unes voltes i la reservem a un plat.
A la mateixa paella i amb l’oli que ha sobrat,
posem els pèsols, els salpebrem, afegim un got d’aigua i un de cervesa i deixem
bullir molt lentament durant uns deu minuts, si fes falta hi afegim una mica
més d’aigua i de cervesa.
Passat el temps, afegim a la paella la
botifarra i els bolets, deixem coure tot el conjunt uns minuts més. Deixem
reposar una estona.
Uns moments abans de menjar, escalfem una mica
tot el contingut de la paella i ja podem servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada