dilluns, 4 de setembre de 2017

CALAMARSONS AMB FAVES




Revisant el congelador, vaig veure que encara quedaven un bon grapat de faves. Fantàstic ja que em servirien per acompanyar uns calamarsons. El resultat va ser molt encertat.

INGREDIENTS

½ k de calamarsons
1 ceba tendra
Un bon grapat de faves
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc molt

A una paella amb un raig d’oli, confitem la ceba tallada petita. A mitja cocció empolsinem amb una mica de sal i una mica de pebre blanc molt, deixem coure fins que la tinguem transparent.

Ara és el moment de posar-hi les faves, donem unes voltes, afegim un got d’aigua i un got de cervesa, abaixem el foc i deixem coure durant uns quinze minuts.

Passat el temps provem com estan les faves, si els falta poc per ser cuites, hi aboquem els calamarsons que ja tenim salpebrats. Donem unes voltes fins que canvien de color.

Deixem coure suaument tot el conjunt uns cinc minuts més i reservem.

Aquesta preparació m’agrada fer-la una bona estona abans de menjar-la, i escalfar-la al últim moment, guanya molt en boca.


4 comentaris:

  1. Em falta provar les faves amb aquesta combinació de calamars. Com diu aquell deu estar brutal!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La combinació queda molt bona, si ho proves ja em diràs!!!
      Petons

      Elimina
  2. Un gran plat, Assumpció! Vas fer un bon dinar amb les restes de congelador!
    Petonets i bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que va ser un bon dinar Olga estava molt bo!!!
      Petons i bona setmana

      Elimina