divendres, 2 de juny de 2017

TORRADA AMB FORMATGE I ANXOVES



INGREDIENTS

4 llesques de pa
12 filets d’anxova
1 paquet de créixens
200 g de formatge Idiazabal
25 g de pinyons
25 g de formatge parmesà ratllat
Oli d’oliva verge extra

Tallem 4 llesques de pa esbiaixades, perquè ens quedin més llargues. Les torrem una mica pels dos costats i reservem.

Triturem molt finament els pinyons i el parmesà amb una mica d’oli. Reservem a la nevera.

A un plat amanim els créixens amb un polsim de sal i un raig d’oli. Reservem

El formatge Idiazabal el tallem fent triangles.

Per servir, al plat posem les torrades, les amanim amb la crema dels pinyons i parmesà, a sobre posem els créixens i dos triangles de formatge Idiazabal, acabem amb les anxoves per sobre i al costat un altre triangle de formatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada