GARRÓ DE PORC AMB ALLIOLI
Gairebé sempre tenim preparats, tallats i congelats un parell de garrons de porc, per fer-ne alguna tapa pels dies de festa.
La primera vegada que el vaig preparar, va ser
FIAMBRE DE BRAÓ DE PORC, la recepta la trobareu aquí.
L’altre dia repassant el llibre de cuina del
xef JOAN ROCA La cuina de la meva mare, proposa aquesta recepta, la vam tastar
i queda molt bo amb l’allioli. És una altra manera de servir-lo.
INGREDIENTS
Garró bullit
Allioli
Pebre vermell dolç
Oli d’oliva
Preparem l’allioli com tinguem costum de
fer-lo. Reservem
Quan tinguem el garró a temperatura ambient,
posem unes gotes d’oli a una paella, posem els talls de garró, molt ràpidament els
donem la volta, traiem i els posem a un plat.
Per servir, posem els talls de garró,
empolsinem amb pebre vermell dolç i acompanyem amb l’allioli.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada