ARRÒS AMB CONILL I TROMPETES DE LA MORT





INGREDIENTS

750 g de conill
250 g de costella de porc
30 g de trompetes de la mort
1 ceba
2 tomàquets madurs
250 g d’arròs
Aigua de rehidratar ceps
Oli d’oliva
Sal

A un bol amb aigua, posem a rehidratar les trompetes de la mort.

Trossegem el conill al nostre gust. La costella quan la vaig comprar ja ma la van tallar.

Mentrestant, posem a una olla l’aigua de rehidratar ceps d’una altra preparació, i la portem al foc, per tindre-la al punt quan fem l’arròs. (Quan poso a rehidratar bolets, l’aigua que en surt sempre el guardo per altres possibles preparacions).

Escorrem les trompetes de la mort, salpebrem i reservem. La meitat de l’aigua també la posem a l’olla amb l’aigua de ceps.

A la cassola on farem l’arròs, posem un raig d’oli, enrossim els talls de conill i els de costella de porc, que ja tenim salpebrats. Un cop enrossits el retirem i reservem.

A la mateixa cassola amb l’oli que ens ha quedat, fem el sofregit de la ceba, quan la tinguem al punt afegim el tomàquet ratllat, espolsem amb una mica de sal i a foc més suau, anirem remenant fins que tinguem un sofregit ben concentrat.   

Ara és el moment de posar a la cassola amb el sofregit, el conill, la costella i les trompetes de la mort. Remenem molt bé tot el conjunt, aboquem l’arròs i remenem fins que agafi una mica de color. Afegim el brou, tornem a remenar i deixem coure però anirem remenant de tant, fins que el tinguem al nostre gust.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars