TRUITA DE PATATA AMB BACALLÀ I PEBROT VERD
INGREDIENTS
300 g de bacallà remullat
1 ceba petita
2 patates mitjanes
2 pebrots verds
½ gra d’all
Oli d’oliva
Sal
4 ous
Pelem la ceba i la tallem a rodanxes fines.
Tallem els pebrots a tires finetes.
Pelem les patates i tallem-les com tinguem
costum per la truita, les fregim i reservem.
A una paella posem oli, del que ens ha sobrat
de fregir les patates, quan el tinguem calent, fregim la ceba. En el moment que
comenci a confitar hi posem el pebrot, quan tinguem cuits aquests ingredients,
afegim les patates que ja tenim cuites,
donem unes voltes a tot el conjunt.
Mentrestant haurem esqueixat i tallat petit el
bacallà, l’afegim a la paella així com l’all tallat molt petit.
Deixem coure uns minuts més i rectifiquem de
sal si fes falta.
Batrem els ous, aboquem el contingut de la
paella i fem la truita com tinguem costum de fer-les. Que vagi de gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada