TERRINA DE POLLASTRE I FRUITS SECS
INGREDIENTS
3 pits de pollastre
120 g de festucs pelats
30 g d’avellanes pelades
100 g d’orellanes d’albercoc
1 ceba
2 ous
Sal
Pebre negre molt
Tallem la ceba ben petita i la posem a un bol.
Tallem els pits de pollastre a daus d’uns 3 cm
i els afegim al bol.
Trossegem les avellanes, els festucs i les
orellanes també les aboquem al bol. Remenem la barreja, afegim els dos ous
batuts, salpebrem al nostre gust i remenem molt bé perquè tots els ingredients
quedin ben amalgamats.
Folrem un motlle rectangular amb paper de
forn, aboquem tot el preparat, el portem al forn que tindrem escalfat a 180 ºC,
deixem coure durant una hora.
Quan la tinguem cuita, la deixem refredar i la reservem a la nevera unes 10 hores. Així no tindrem problemes a l’hora de tallar-la.
Quan la tinguem cuita, la deixem refredar i la reservem a la nevera unes 10 hores. Així no tindrem problemes a l’hora de tallar-la.
Si la volem temperada, un cop tallada la podem
posar uns segons al forn, ben calent.
ohhh que pinta más rica!! me encanta, queda chulisimo el corte y está seguro que delicioso!! esta receta me la guardo, que esto para navidades viene muy bien!!
ResponElimina