CUA DE VEDELLA ROSTIDA, AMB ORELLA DE PORC I FLOR DE GÍRGOLES
1 Cua de vedella
2 orelles de porc
250 g de flor de gírgoles
1 cabeça d’alls
1 ceba
2 tomàquets
1 cullerada de farina
1 cabeça d’alls
1 ceba
2 tomàquets
1 cullerada de farina
Mig litre de cervesa
Oli
Sal,
Pebre negre
En una cassola, fregim la cua de vedella que
tenim salpebrada, fins a tenir-la daurada. Reservem
Les orelles de porc les tallem a trossos d’uns
3 x 3 centímetres, i els fregim amb l’oli que ens ha sobrat de la cua. Reservem
En l'oli restant enrossim la ceba tallada en
juliana, els alls i els tomàquets, després afegim la farina. Quan la farina
està una mica daurada, posem la cua i les orelles que tenim reservades i la
cervesa, deixar-la evaporar una mica, i tirem aigua fins a cobrir les carns,
posem el foc a mitja potència, tapem i deixem cuinar durant una hora i quart
aproximadament, vigilant de tant en tant, perquè no s'esgoti la salsa, si
passés, podríem afegir una mica més d'aigua.
Mentrestant netegem els bolets i els fregim
amb una mica d'oli, en una paella. Reservem
Passat el temps, traiem les carns i passem la
resta pel colador xinès.
Les posem una altra vegada a la cassola, amb la salsa.
Afegim els bolets i deixem coure tot el conjunt, uns 10 minuts.
compler i per lleparse els dits
ResponEliminaI tant que ho és. Moltes gracies!!
EliminaPetons
Un platillo como diría el Pep Nogue que esta de muerte!
ResponEliminaUna abraçada
Si que esta de muerte, cuanta razón tiene Pep Nogue!!
EliminaUn abrazo
Uuuuuuuiiiii....que bo! M'agrada la cua de vedella i m'encanta l'orella! Quina combinació!
ResponEliminaPetonets,
Olga
La combinació queda molt bona Olga!!
EliminaPetons