GELAT DE ROM I PANSES






INGREDIENTS

40 g de panses de Corint
1 got de rom negre
2 rovells d’ou
60 g de sucre
200 ml de llet
300 ml de crema de llet de 35º
½ culleradeta de les de cafè d’estabilitzant per gelats

Posem les panses a macerar amb el rom la nit abans de fer el gelat. És important posar aquesta qualitat de panses, perquè no tenen pinyols.

A bol posem els rovells d’ou i el sucre i els deixatem amb unes varetes fins a aconseguir una massa homogènia i gairebé blanquinosa.

Afegim-hi sense, deixar de remenar la llet ben freda i el rom que ens queda després d’haver escorregut les panses. Remenem molt bé a fi que quedin molt ben integrats tots els ingredients.

A un altre bol, muntem la crema de llet, que tindrem ben freda de la nevera, juntament amb l’estabilitzant. Un cop la tinguem al punt, l’afegim a la barreja que tenim preparada, amb moviments molt suaus fins que ens quedi una massa homogènia.

Preparem la geladora, traiem la cubeta que tindrem al congelador, muntem la part interior, aboquem el preparat i posem-la amb marxa, deixem uns 45 minuts.

Passat el temps, afegim les panses que tenim rehidratades, barregem molt bé i reservem la cubeta al congelador. (També podem abocar-lo a un recipient i el portem el congelador)

Passades dues hores amb una cullera de fusta remenem el gelat i el tornem al congelador almenys durant un parell d'hores més 

Si no ens l’hem de menjar quan el tinguem  llest, el podem guardar al congelador, traient-li la tapa però protegint-lo amb paper film.


Comentaris


  1. Sión i Miquel; Un bon postre aquest amb panses i rom... aquest és dels que m'agrada a mi, és dels bons que trobo més encertats.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es molt bo ideal per acabar un bob dinar!!
      Una abraçada

      Elimina
  2. UUuuuuuooooo! Unes postres moooolt bones! Un gelat boníssim!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars