PIT DE POLLASTRE AMB CREMA DE XAMPINYONS





INGREDIENTS

2 pits de pollastre
1 ceba
1 all
350 g de xampinyons
1 tassa de crema de llet de 35º
Oli d’oliva
Sal
Pebre verd en gra

Els pits de pollastre els tallem a talls (en vaig fer quatre talls de cadascun), els salpebrem i a una paella amb una mica d’oli, els saltem uns moments per cada costat, els retirem i reservem.

A la mateixa paella, amb l’oli que ens ha sobrat, posem a confitar la ceba i l’all tallats ben petits, fins que comencin a transparentar.

Mentrestant netegem i tallem a làmines els xampinyons. Els aboquem a la paella amb la ceba i l’all, donem unes voltes, quan comencen a deixar la seva aigua, és el moment d’agafar tres cullerades de xampinyons, afegir-los a la crema de llet i triturar.

Aboquem la crema que ens ha quedat a la paella, posem també una cullerada de pebre verd en gra. Abaixem el foc i deixem coure fins que tinguem els xampinyons gairebé  cuits.

En aquest punt, posem els talls de pollastre a la paella, deixem que s’amalgamin bé tots els ingredients, quan els tinguem al nostre gust ja podem servir.


Comentaris

  1. ja estic al seu bloc i ja té una seguidora mes
    Passada i segueixi el meu blog a on posa (participar en aquest lloc) punxi aquí: http://mibonitolugar.blogspot.com.es/ Espero la seva visita, una salutació

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars