PIT DE POLLASTRE AMB CREMA DE XAMPINYONS
INGREDIENTS
2 pits de pollastre
1 ceba
1 all
350 g de xampinyons
1 tassa de crema de llet de 35º
Oli d’oliva
Sal
Pebre verd en gra
Els pits de pollastre els tallem a talls (en
vaig fer quatre talls de cadascun), els salpebrem i a una paella amb una mica
d’oli, els saltem uns moments per cada costat, els retirem i reservem.
A la mateixa paella, amb l’oli que ens ha
sobrat, posem a confitar la ceba i l’all tallats ben petits, fins que comencin
a transparentar.
Mentrestant netegem i tallem a làmines els
xampinyons. Els aboquem a la paella amb la ceba i l’all, donem unes voltes,
quan comencen a deixar la seva aigua, és el moment d’agafar tres cullerades de
xampinyons, afegir-los a la crema de llet i triturar.
Aboquem la crema que ens ha quedat a la
paella, posem també una cullerada de pebre verd en gra. Abaixem el foc i deixem
coure fins que tinguem els xampinyons gairebé cuits.
En aquest punt, posem els talls de pollastre a
la paella, deixem que s’amalgamin bé tots els ingredients, quan els tinguem al
nostre gust ja podem servir.
ja estic al seu bloc i ja té una seguidora mes
ResponEliminaPassada i segueixi el meu blog a on posa (participar en aquest lloc) punxi aquí: http://mibonitolugar.blogspot.com.es/ Espero la seva visita, una salutació