CARPACCIO DE PINYA
INGREDIENTS
1 pinya natural
½ vas d’anís al nostre gust
3 cullerades de sucre
Gelat al nostre gust
Pinyons torrats
Pelem la pinya, traiem tots els ulls que
queden, amb la punta del ganivet.
Tallem-la a talls prims, és molt fàcil si tenim
màquina de talla els embotits, si no és el cas, amb un ganivet prim també va
bé.
Posem tots els talls a una plata fonda, així
com el suc que ha anat deixant. Reservem
A una paella posem el sucre i l’anís, la
portem al foc al mínim, perquè es desfaci el sucre i quedin ben integrats els
dos ingredients. Deixem refredar.
Un cop tinguem l’almívar de licor fred,
l’aboquem sobre la pinya que tenim reservada, i la deixem macerar fins al moment de servir.
Posem els pinyons a una paella amb una gota
d’oli, els anem sacsejant fins que comencin a enrossir.
Per servir posem dos talls de pinya al plat,
un tall del gelat a sobre, escampem uns quants pinyons i una cullerada del suc
de la maceració.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada