CARAMELS DE POLLASTRE





INGREDIENTS

2 cuixes de pollastre
1 ceba
2 dents d’all
1 tomàquet
½ got de cervesa
½ got d’aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Farina
Fulls de pasta brik
Pinyons

A una cassola posem oli a escalfar, quan el tinguem al punt, posem el pollastre que ja tindrem salpebrat i el daurem lleugerament per tots costats.

 

Quan el tinguem hi posem la ceba i el tomàquet, tot tallat a trossos, els alls els partim per la meitat i també els posem a la cassola, donem unes voltes, afegim la cervesa i l’aigua. Deixem coure a foc lent durant una hora i mitja.

 

Passat el temps, traiem el pollastre de la cassola. Deixem refredar una mica, desfilem la carn i la portem a una paella, la ceba la tallem petita i la posem amb la carn, afegim un grapat de pinyons i un colleró del suc de rostit, donem unes voltes fins que ho tinguem tot ben amalgamat.

 

Preparem els caramels, les fulles de pasta brik les tallem dividint-les en quatre triangles.

A un bol, posem una cullerada sopera de farina i una d’aigua remenem, ha de quedar espessa, doncs és per segellar el caramel.

Agafem el triangle de pasta brik, a la part rodona, posem una cullerada del preparat de pollastre, enrotllem i el pintem amb la pasta de farina i segellem.

Fregim a una paella amb oli, fins que els tinguem enrossits, és molt ràpid. Servir immediatament.

Amb aquestes quantitats vaig poder fer caramels per a tres vermuts. Podem congelar el preparat abans de embolicar amb la pasta brik






Comentaris


  1. Sión i Miquel; Amb aquets caramels, si que no es té que treu el paper...
    Bona proposta, servits d'aquesta manera de ben segur que són molt i molt bons¡¡
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. es tan bona la pasta brick!! li va bé qualsevol farcit i sempre és una sorpresa per qui se'l menja!! m'agrada la teva proposta! petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars