RIGATONI FARCITS DE XISTORRA





150 g de rigatoni
1 xistorra
½ ceba tendra
1 all
Pinyons
6 tomàquets secs rehidratats
8 orellanes
Mantega
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Cibulet

Tallem la ceba i l’all molt petits, el posem a una paella amb oli, donem un parell de voltes, hi afegim la xistorra, tallada a trossos, els tomàquets picats, 4 orellanes també tallades a trossos, un polsim d’orenga i salpebrem, deixem coure uns cinc minuts.

Passat el temps, posem tot el conjunt al got de la batedora i triturem, hem d’aconseguir un puré fi. L’aboquem a una mànega pastissera i reservem.

Courem els rigatoni a una cassola amb aigua bullin i sal, durant el temps que ens indiqui el fabricant.

Quan els tinguem cuits, els escorrem i els farcim amb la barreja que tenim reservada.

A una paella amb un tros de mantega, enrossim una mica els pinyons, unes fulles de cibulet picat i la resta d’orellanes tallades petites. Afegim els rigatoni farcits, amb molta cura els donem unes voltes i ja els podem servir.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars