HAMBURGUESA MIXTA, AMB BACÓ





INGREDIENTS

200 g de carn de vedella
100 g de bacó fumat
1 ou
Sal
Pebre negre molt
Oli d’oliva
2 panets de cervesa negra de PANES CREATIVOS d’en DANIEL JORDÁ

Quan comprem les carns per les hamburgueses, demanem que ens les trinxin totes dues a l’hora. 

A una paella amb oli, posem ceba tallada en juliana i la deixem confitar durant una bona estona, a foc lent, l’empolsimen amb sal i pebre blanc, quan comenci a enrossir ja la tindrem llesta.

Per preparar a casa les hamburgueses, salpebrem les carns, no massa perquè el bacó ja va condimentat i don força gust, afegim l’ou, remenem perquè s’integri molt bé amb les carns, els donem forma arrodonida i la aixafem una mica.

Courem les hamburgueses a una paella amb un raig d’oli d’oliva, o com tinguem costum de fer-les. 

Mentrestant posem la ceba i el formatge als panets.  Quan tinguem les hamburgueses cuites les posem sobre el formatge, tapem amb un altre tall de formatge i un parell de talls de bacó, passat per la paella, acabem amb la part de sobre del panet i bon profit.



Comentaris

Entrades populars