PETITS MOS DE CALÇOTS





Després de fer l’ultima calçotada, ens van sobrar alguns calçots amb els quals vaig preparar aquests petits mos per acompanyar una cervesa i estaven molt bons.

INGREDIENTS

8 calçots
½ got de cervesa
½ cullerada de llevat
75 g de farina
½ ou
Sal oli d’oliva

Els calçots eren cuits a la brasa. Els pelem i els tallem a trossos d’uns 3 o 4 cm.

Posem a un bol la cervesa, la farina i el llevat, barregem-ho.

Quan tinguem la massa, afegim l’ou i remenem. Afegim-hi la sal i els calçots tallats.

A una paella posem oli, deixem escalfar molt suaument i anem fregint lentament cullerades de massa amb un tros de calçot, deixem que s’infli i retirem. Posem sobre paper absorbent.

Al moment de menjar, tornem a fregir els petits mos a foc fort per daurar-los.


Comentaris

Entrades populars