VENTRE DE PORC AMB ROVELLONS





INGREDIENTS

1 ventre de porc
¼ kg de rovellons
1 ceba
2 tomàquets
2 grans d’all
½ got de vi blanc
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

El ventre de porc ja el venen bullit.

Tallem el ventre a trossos no massa grossos.

A una cassola amb un raig d’oli sufragui’m la ceba picada petita, donem unes voltes, hi aboquem el tomàquet ratllat, deixem confitar molt bé.

Mentrestant netegem els rovellons i els tallem a trossos. Els saltegem amb una mica d’oli i els salpebrem.

Quan tinguem el sofregit ben fet, afegim el vi deixant evaporar l’alcohol, aboquem el ventre i els rovellons que tenim preparats, hi deixem coure uns deu minuts o fins que ho tinguem al nostre gust.


Comentaris

  1. No he cuinat mai el ventre de porc.....Aquest plat és una delícia!
    Ha de ser boníssim!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars