PROVOLONE AMB ROSSINYOLS I SALSA CHIMICHURRI
INGREDIENTS
2 talls de 150 c/u de formatge Provolone
Un grapat de rossinyols
Salsa chimichurri
Netegem i saltem els rossinyols, amb una mica
d’oli, empolsinem amb una mica de sal. Reservem
Posem al plat per servir un tall de formatge i
el portem al forn que tindrem preescalfat a 180 ºC, quan veiem que el formatge comença
a fondre’s, posem els rossinyols a sobre i un parell de cullerades de salsa
chimichurri. Tornem al forn fins que tinguem el formatge fos, però no líquid.
Ens farà falta una bona barra de pa.
SALSA CHIMICHURRI
INGREDIENTS
1 cullerada sopera de pebre negre
3 bitxos picants, ben picats
1 cap d’alls, ben picats
1 rama de julivert, ven triturada
1 cullerada de pols d’orenga
3 cullerades rases de sal
1 copa de conyac
¼ de l. d’oli d’oliva
1 copa de vinagre de Xerès
1 copa d’aigua calenta
1 pastilla de caldo de carn triturada
Aquesta salsa va molt bé anar posant tots els
ingredients per l’ordre indicat, dins una ampolla de plàstic. Quan tinguem tots
els ingredients a dintre es important remoure molt bé, però sobretot sense
minipimer.
Aquesta salsa es ideal per acompanyar el
“xurrasco”, o qualsevol carn a la brasa o al forn. La guardem a la nevera i en
tenim per acompanyar carns durant un parell de mesos.
La recepta de la salsa es de la nostra amiga
Maribel.
Necessito palets de pa ja per sucar!!!! Quina cosa més bona! Petons!
ResponEliminaFàcil de fer i boníssim segur!
ResponElimina