BACALLÀ CONFITAT, I CREMA DE MONGETES DE SANTA PAU
INGREDIENTS
2 trossos de morro de bacallà
125 g mongetes de Santa Pau, cuites
Llorer
All
Pebre negre en gra
Oli d’oliva
Posem l’oli, el llorer, i el pebre en un bol,
el portem al foc i deixem que arribi a 60º. En aquest moment incorporem el
bacallà, el retirem del foc i el deixem en aquest oli durant 10 minuts.
A continuació fem com un all i oli només amb
mongetes i una mica d’aigua de la seva cocció i oli.
Per fer l’all i oli triturem les mongetes amb
l’ajuda de la batedora elèctrica. El midó que portem ens ajudarà a fer-ne una
crema. Amb les mongetes ja triturades, hi afegim una mica d’oli per muntar-les.
La textura ha de quedar molt cremosa.
Per servir, al plat posem una base de la crema
de mongetes i a sobre afegim el tros de bacallà.
Recepta del llibre CUINA DEL VALLES
ResponEliminaSión i Miquel; Quin encant de plat de textura sabor i gust, aquest plat tot va a favor que tè que està d'un atractiu al paladar molt i molt tentedor.
Salutacions Miqjuel i Sión¡¡ :O)
ostres quina bona combinació!! aquesta cremeta té una pinta que fa plorar! qui pogués ficar-hi cullerada! petons i bones vacances
ResponElimina