PATÉ DE XAMPINYONS I RUCULA
INGREDIENTS
300 g de xampinyons
150 g de formatge cremós tipus Philadelphia
1 ceba
Un manadet de rucula
50 g de mantega
2 cullerades de salsa de soja
Sèsam
Sal
Pebre negre
Netegem els xampinyons i els tallem a trossos.
Reservem
A un cassó, posem aigua, la portem al foc,
quan comença a bullir hi posem la rucula, deixem uns segons i l’escorrem.
Reservem
A un altre cassó, posem la mantega i el portem
al foc, quan s’hagi desfet, afegim la ceba que tenim tallada petita, la deixem
coure, sense que arribi a enrossir-se.
En aquest punt hi posem els xampinyons, deixem coure a foc ben fort,
durant uns dos o tres minuts.
Aboquem tot el contingut al got de la
batedora, afegim el formatge, la salsa de soja i la rucula. Triturem fins que
tinguem una pasta cremosa. Salpebrem al gust.
És importat poder reservar-ho a la nevera unes
tres hores abans de porta a taula.
Aquesta és una recepta que el mestre Xesco, ens va ensenyar en un taller a Sabores
ResponEliminaSión i Miquel; Un paté per sucar-hi el pa, o torradetes, i deixar el plat ben net¡¡
Una molt bona recepta, els dos ingredients m'agraden.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
ResponEliminaSión i Miquel; Un paté per sucar-hi el pa, o torradetes, i deixar el plat ben net¡¡
Una molt bona recepta, els dos ingredients m'agraden.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)