MAGRET D’ÀNEC I VERDURES EN TEMPURA
INGREDIENTS X 4 PERSONES
1 magret d'ànec
100 g de farina especial per tempura
3 pastanagues
1 pebrot vermell
Oli vegetal
Pernil d'ànec curat
Salsa de soja
Traiem la
pell i una mica del greix al magret. (El greix el podem reservar per fer-ne uns
llardons, que són molt bons, la recepta aqui.
Tallem el magret a làmines fines i reservem.
Preparem la tempura, afegim aigua mineral molt freda als
100 g de
farina.
Escalfem una bona quantitat d'oli (podem utilitzar una
fregidora), quan el tinguem calent, i les verdures tallades amb la mandolina,
les passem per la tempura, i les fregim fins que les tinguem cruixents. Les posem
sobre paper absorbent i reservem.
Passem les làmines de magret per la tempura i les fregim
molt ràpidament amb el mateix oli.
Per servir, repartirem les escalopes de magret, les
verdures i uns talls de magret curat.
Acompanyarem d'un bol amb salsa de soja.
M'agraden les tempurs cruixents, encara que amb magret no he probat, bona idea.
ResponEliminaPetons.
que boooooooooooo
ResponEliminaUn plat ben complet, i amb molt de sabor!
ResponEliminaQué original lo del magret!! Las verduras en tempura son una verdadera delicia. Bss.
ResponEliminaUna manera diferent de preparar el magret, l'he de provar, sí.
ResponEliminaUna abraçada,
Con la tempura queda todo genial,me encanta siempre.Esta combinación deliciosa¡
ResponEliminauna abraçada