LASANYA DE CARNS I XAMPINYONS
INGREDIENTS
1 capsa de pasta per canelons
250 g de carn de vedella
250 g de carn magra de porc
250 g de xampinyons
2 cebes
Salsa de tomàquet
Orenga molta
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Formatge ratllat
Quan comprem les carns demanem que ens les piquin
totes dues juntes.
Posem oli a una paella, confitem les cebes
que tindrem tallades petites, deixem fins que comencin a transparentar, afegim
la salsa de tomàquet (la tenia preparada i congelada), salpebrem i deixem coure
el conjunt durant uns moments.
Netegem els xampinyons, els tallem petits i
reservem.
Passat el temps posem les carns i els
xampinyons a la salsa, anirem remenant molt sovint, perquè s’integrin bé tots
els ingredients, fins que els bolets i les carns siguin cuites.
Mentrestant bullim la pasta, un cop cuita en
posem una capa a la plata per anar al forn, a sobre posem una capa de carn,
tapem amb una altra de pasta, repetim la mateixa operació, amb carn i pasta. A
mi m’agrada fer-les individuals.
A la cassola ens sobrarà una mica de salsa
de tomàquet, la reservem
Preparem la beixamel com tinguem costum de
fer-la, però al posar-hi la llet primer posem la salsa que tenim reservada a la
paella, seguidament afegim la llet, remenem perquè s’integrin els ingredients.
Un cop la tinguem al nostre gust, l’escampem
per sobre de la lasanya, empolsinem amb formatge ratllat i portem la plata al
forn, que ja tindrem preescalfat a 200
ºC., i amb el gratinador. Deixem fins que tinguem el formatge gratinat
al nostre gust.
Original i molt gustosa aquesta lassanya!! bona setmana
ResponEliminaMoltes gracies!! bona setmana
EliminaPetons
M'encanta aquesta recepta de la lassanya, es senzilla i a la vegada súper sabrosa (jo potser hi posaria una mica de picada). Tot un plat de diumenge!!
ResponEliminaPetons! i Bon profit!
Cuina d'emergencia
Celebro que t’agradi. La avantatge es que accepta gairebé tot el que li afegeixis
EliminaUna abraçada
que bons els bolets a la pasta! bona recepta!
ResponEliminaMoltes gracies!
EliminaPetons
Jo les prefereixo vegetals pel tema de l'explotació animal, però reconec quela recepta pinta molt bé!!
ResponEliminaPetons
Anna
La avantatge es que el farcit el pots fer del que més t’agradi!!
EliminaPetons
Fa temps que no he fet lasanya.
ResponEliminaVeien aquesta m'has fet entrar ganes.
Petons
Això acostuma a passar moltes vegades. Doncs a posar-hi remei hehehe
EliminaPetons