BACALLÀ CONFITAT AMB BOLETS






Aprofitant la troballa de bolets d’aquest any, he preparat aquesta recepta que a casa agrada molt, es fàcil i boníssima.

INGREDIENTS

4 talls de bacallà dessalat
Camagrocs
Trompetes de la mort
Un parell de rovellons
Oli d’oliva
Sal
Farina

Netegem els bolets. Els posem salpebrats a una paella amb un raig d’oli, quan comencen a deixa la seva aigua, els retirem i reservem l’aigua.

Posem una cassola amb oli al foc, enfarinem el bacallà, espolsant-lo perquè no quedi massa farina, anem posant-los a la cassola, que tindrem amb el foc ben baix. Anirem sacsejant com si el féssim al pil-pil. Donem la volta als talls de bacallà i continuem amb el foc baix, sacsejant la cassola.

Quan veiem que el bacallà gairebé està cuit, afegim els bolets i l’aigua dels bolets que tenim reservada. Deixem uns moments perquè es barregin tots els gustos.

Rectifiquem de sal si fes falta. Ja podem servir.


Comentaris

  1. Me l'estic imaginant al plat i se'm fa la boca aigua.
    Quin plat tan deliciós.

    ResponElimina
  2. Jo també el faig així alguna vegada i queda boníssim!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Fàcil i boníssim!!! de muerte...!petons

    ResponElimina
  4. Que boníssim que ha d'estar! I a sobre no es gens complicat, una recepta per guardar sens dubte! Un petó bonica

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  5. Un plat boníssim, SIón. Per sucar-hi pa!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars