dilluns, 28 d’octubre de 2013

ARRÒS DE MUNTANYA




Després de la collita d’uns camperols (xampinyons silvestres) pensant com els podria preparar en va esdevenir aquest arròs, ja que tenia les carns i també uns cargols bullits de l`estiu al congelador .

INGREDIENTS

Arròs
½ conill
400 g costella de porc
1 botifarra
Camperols
Cargols
2 tomàquets
1 ceba
Oli d’oliva
Brou de pollastre

A una cassola posarem l’oli, quan el tinguem calent, enrossim la botifarra i les carns que les tindrem tallades i salpebrades, quan les tinguem, daurades les reservem a un plat.

Amb l’oli que ens ha quedat hi aboquem els bolets nets i tallats a trossos, donem unes voltes i el reservem a un altre plat.

A la mateixa cassola fem el sofregit de la ceba, quan la tinguem al punt afegim el tomàquet, espolsem amb una mica de sal i a foc més suau, anirem remenat fins que el tinguem al nostre gust.

Un cop tinguem llest el sofregit, li afegim les carns reservades i els cargols que ja tenim bullits, donem unes quantes voltes, ja podem posar-hi l’arròs, enrossim una mica, cobrim amb el brou de pollastre (el tenia reservat d’una altra preparació), posem els bolets i donem unes voltes, anirem remenant de tant en tant.

Quan el tinguem al nostre gust, m’agrada deixar-lo tapat durant un parell de minuts, i ja el podem servir.


14 comentaris:

  1. Un arròs espectacular!!! amb el cargols i els camperols... ummmmmmm!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Cada cucharada vale por dos...este arroz esta de muerte!!!
    Besets.

    ResponElimina
  3. Doncs l'arrós té una pinta de llepar se dits
    Muas

    ResponElimina
  4. Aquesta mena d'arrossos són molt atractius, aquest té molt bon aspecte.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Sense els cargols, un arròs molt del meu gust!
    Me mare també cull els xampinyons silvestres ;)

    ResponElimina
  6. Quin arrosset més bo!! Per mi, amb cargols també!

    ResponElimina
  7. Quina bona pinta!!!!! L'arròs de muntanya és un dels meus plats preferits!
    Salut!

    ResponElimina
  8. Un arrosset boníssim, i amb cargols i tot, m'encanta!

    ResponElimina
  9. M'agrada aquest arròs, i amb cargols... mmmmm! Gràcies, guapa!

    ResponElimina
  10. Si em deixes treure els caragols, m'hi apunto!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  11. Ja veig que sou molt autosuficients, és genial!
    Moltíssimes gràcies pels enllaços.

    ResponElimina