SEITONS ESCABETXATS i AMANIDA AMB SEITONS
INGREDIENTS
½ k de seitons
Farina Oli d’oliva
Sal
Herbes: farigola, orenga, llorer
6 alls
1 cullerada de pebre vermell dolç
½ got de vinagre de Modena
Netegem els
seitons, els traiem cap, tripes i escames.
Els salem,
enfarinem i fregim a una paella amb oli que ja tindrem calent, quan els tinguem
al nostre gust els traiem i posem ben posadets a un recipient que desprès
puguem posar-hi l’oli calent.
Colem l’oli que ens
ha sobrat a un altre paella, en posem una mica més de nou si fes falta, el
portem al foc, quan el tinguem calent afegim-hi les herbes i els alls sense
pelar, deixem coure una mica, seguidament aboquem el vinagre, tanquem el foc,
afegim el pebre vermell remenem, aboquem immediatament sobre els seitons.
Quan s’hagin
refredat els reservem a la nevera, encara que tindrem de treure-les una estona
abans de menjar-los.
Recomano menja’ls
el dia següent, estaran més bons.
INGREDIENTS
Seitons
escabetxats
EscarolaSal
Oli d’oliva
Vinagre
Netegem
l’escarola, la posem al plat, espolsem amb sal, amanim amb oli i vinagre si ens
hi agrada, a sobre hi posem uns seitons, bon profit.
No he fet mai el seitó escabetxat i fa molt bona pinta! no se pequè sempre faig la sardina! ho provaré!
ResponEliminaJo els havia fet alguna vegada quan en sobraven dels fregidets per un sopar, però desprès de llegir la recepta del Pep al llibre el vaig preparar per poder fer l’amanida.
EliminaPetons
Jo no he tastat mai els seitons escabetxats, pero les recetes senzilles acostumen a ser les més bones.
ResponEliminaPetons.
Queden molt bons, i com que els pots tindre a la nevera preparats els pots combinar també amb les amanides.
EliminaPetons
los escabechados me encantan y este no puede ser menos,dos maneras divinas de saborearlos
ResponEliminauna abraçada
Queden molt bé, i son maneres diferents de menjar-los
EliminaUna abraçada
Quina casualitat, jo aquest cap de setmana vaig fer verat en escabetx.
ResponEliminaLa proposta amb l'amanida queda boníssima, a més jo hi vaig posar grills de taronja pelats a sang i també lligava molt bé.
El verat escabetxat també esta molt bo, ja el tinc passat al bloc.
ResponEliminaMolt bona combinació, la propera provaré de posar-hi la taronja deu quedar molt bé
Petons