dilluns, 19 de novembre de 2012

PASTIS DE LLIMONA I FORMATGE


 

Un pastis molt fàcil, amb un resultat sorprenent.

INGREDIENTS

3 iogurts de llimona
3 ous
1 terrina formatge Philadelphia
3 cullerades soperes de Maicena
9 cullerades soperes de sucre
Ratlladura de pell d’una llimona

Batrem els ous amb el sucre fins que els tinguem blanquejats, en aquest punt afegim els iogurts, remenem fins que els tinguem ben incorporats, llavors afegim la Maicena, tornem a barrejar molt bé, ara ja poder posar el formatge i la ratlladura de llimona, tornem a barrejar.

Aquest pastis a mi m’agrada que quedi amb una alçada màxima de dos centímetres, per tant el faig a la safata del forn.

Folrem la safata amb paper sulfuritzat, aboquem el preparat i el portem al forn que ja el tindrem escalfat a 170º C, el deixem coure uns vint-i-cinc minuts o fins que al punxar-lo l’agulla ens surti neta.

24 comentaris:

  1. m'agrada el gust de la llimona aun pastís de formatge...aquest té una pinta exquisita ehh! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. El gustet a llimona el fa més mengívol encara !!!
      Petons

      Elimina
  2. Qué rico tiene que estar, hace mucho que no hago pastel de queso. Besos.

    ResponElimina
  3. bona combinacio gustosa i aromatica¡¡
    una abraçada

    ResponElimina
  4. Muy bueno,me encantan los pasteles de queso.
    Besets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els pastissos de formatge son molt resultons
      Petons

      Elimina
  5. Sí que sembla fàcil però no per això menys bo... et felicito. Si l'arribo a fer per suposat que t'avisaré.
    Moltes gràcies i encantada de conèixe't.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es molt fàcil, i el resultat força sorprenent.
      Una abraçada

      Elimina
  6. Tiene que estar buenísimo, una acertada combinación hace que sea una delicia de pastel, me encanta!!!
    Un beso.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esta molt bo segons els de casa.
      Celebro que t’agradi
      Petons

      Elimina
  7. Aquesta recepta és de les que m'agraden, senzilla i amb un resultat deliciós! He fet algun pastís semblant i realment queda finíssim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es molt senzill, i amb un resultat molt bo
      Petons

      Elimina
  8. Hmmm... el deixes primet, a una alçada de 2 cm., així costa menys de coure... ains... quines ganes de menjar-ne una mica!!

    A veure si un dia deixem el brownie i ens passem a aquest pastís :)

    Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M’agrada així primet, sembla que quedi més suau, pot ser son manies meves jeje
      Petons

      Elimina
  9. Que cosa mas deliciosa....se me hizo agua la boca........Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  10. Ha d'estar molt bona aquesta combinació. Petons

    ResponElimina
  11. Què bona aquesta recepta!!! és ben original!!!!

    Petonets!

    ResponElimina
  12. aquest pastís és ben diferent de la coca tradicional, però ha d'estar boníssima!!!! gràcies per l'enllaç. petonets

    ResponElimina
  13. Amb formatge, que original! M'encanta com amb una mateixa proposta urten receptes tan diferents unes de les altres, i la teva es veu exquisida! Et felicito. Jo he preparat una coca de llimona i llavors de rossella, si la vols veure em farà molta il.lusió, em trobes aquí

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina