diumenge, 20 de març de 2011

CREPS





PER LA DE “MARISC

INGREDIENTS


Llagostins
Barretes de Surimi
Sal
Pebre negre
Oli
Farina
Crema de llet per cuinar
Farina per preparar creps Harimsa

Pelem els llagostins. Reservem, guardant els caps i les pells.

Posem aigua a un casso, el portem al foc, quan comenci a bullir posem els caps i les pells que tenim reservats, que bullin uns cinc minuts, passat el temps triturem amb el turmix i ho passem per un colador xinés. Si ens ha quedat molt líquid ho portem al foc per tal de reduir-ho, fins que ens quedi una salsa una mica consistent. Reservem

Tallem els llagostins i les barretes de surimi a trossets no gaire petits, salpebrem molt poquet i saltegem una mica a una paella, primer els llagostins, fins que canvien de color llavors afegim les barretes, unes voltes i reservem.

Preparem una beixamel com tinguem costum de fer-la, mentrestant anem-hi posant cullerades de la salsa que tenim reservada dels caps. Quan la tinguem llesta en reservem un parell de cullerades, a la resta hi afegim la farsa preparada, donem unes voltes per incorporar molt bé tots els ingredients. Reservem

Per preparar les creps, a un bol posem la farina amb aigua tèbia anem remenant fins aconseguir una crema molt fina, vigilant que no ens quedi cap grumoll de farina.

Tindrem calenta una paella amb unes gotes d’oli, anem-hi posant una capa molt fina de la crema, quan veiem que ha quallat amb molta cura li donem la volta perquè ens quedi daurada d’altre banda, retirem i reservem.

Farcim les creps donant-los la forma que més ens agradi, posem-hi per sobre la beixamel que tenim reservada, espolsem una mica de formatge ratllat i gratinem una mica




PER LA DE BACÓ I XAMPINYONS


INGREDIENTS

Cansalada fumada
Xampinyons
Sal
Pebre negre
Oli

Tallem petita la cansalada. Reservem

Els xampinyons desprès de pelar-los i rentar-los també els tallem petits i salpebrem una mica.

A una paella amb unes gotes d’oli saltegem primer els xampinyons, Només donant-los dues voltes, afegim la cansalada, també dues voltes i reservem.

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-ho, quan la tinguem en reservem un parell de cullerades, i a la resta hi posem la barreja preparada, donem unes voltes per incorporar molt bé tots els ingredients i reservem.

Les creps ja les tenia preparades, doncs el mateix dia en vaig fer dels tres farcits.

Farcim les creps donant-los la forma que més ens agradi, posem-hi per sobre la beixamel que tenim reservada, espolsem una mica de formatge ratllat i gratinem.




PER LA DE XOCOLATA


INGREDIENTS

Xocolata de cobertura
Mantega
Crema de llet per cuinar

Desfem al bany Maria la xocolata amb una mica de mantega i un raig de crema de llet o com tinguem costum de fer-ho, o bé com ens indiquin les instruccions de la que utilitzem.

Com que les creps ja les tenim preparades, quan tinguem la xocolata al punt les farcim, donant-li la forma que mes ens agradi.

33 comentaris:

  1. Uau, tres receptes ideals per a un sopar temàtic a base de creps. Totes tres m'agraden, la de marisc amb la beixamel tan gustosa ha de quedar molt bona.
    I la última, amb xocolata, mmm......

    ResponElimina
  2. Em sembla que venim a sopar avui... pel Xavi una de marisc, per mi una de bacon... i de postre moltes de xoco! jeje T'han quedat fantàstiques!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. Si us plau: una de cada !!!!
    Que bones!!!

    petons

    ResponElimina
  4. No em quedaré sensa tastar-las, també em demano una de cada.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Si pot ser, un de cada si us plau.

    Muas!

    ResponElimina
  6. A mi també em va bé la parella sencera!

    ResponElimina
  7. las tres molt bones,han quedat fantàstiques
    bona setmana parella
    miquel

    ResponElimina
  8. Nosaltres també vindrem a sopar amb els veïns de la Bordeta, je,je.

    Un sopar temàtic excel·lent!

    ResponElimina
  9. Las tres versiones estan riquisimas!!.....que bueno se ve todo!!......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  10. No me puedo decidir, cual me gusta más. Así que porfa, un par de cada( por probarlos)!

    ResponElimina
  11. Gemma
    Totes varen quedar molt bones, però jo amb quedo amb la de marisc
    Petons

    Elsfogonsdelabordeta
    Queden anotades, nomes mas de dir a quina hora, jejeje
    Petons

    Dolorss
    T’estan esperant, no tardis !!!!!
    Petons

    ResponElimina
  12. LA COCINERA DE BETULO
    També les tens reservades !!!!
    Petons

    Gemma
    Nomes faltaria, te les reservo
    Petons

    Miquel
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. Visc a la cuina
    També les tens reservades
    Petons

    Gloria
    Ja amb diràs l’hora, jejeje
    Petons

    Foodtravelandwine
    Muchas gracias
    Besos

    Damilena
    Las tienes reservadas jejeje
    Besos

    ResponElimina
  14. Ostres! tres en una.. Jo agafo una de cadascuna.. però de la de xocolata, és que no puc evitar-ho, si en poden ser dues millor!
    Petons

    ResponElimina
  15. Quin sopar més bo!!! jo de xocolata me'n demanao dos!!!

    ResponElimina
  16. Primer, segon i postres amb creps...la propera vegada m´hi apunto a aquesta marató monogràfica a base de creps...M´agraden tots tres.

    ResponElimina
  17. Quina exibició de creps eh?... La veritat es que sense tastar-los, la imatge que donen es impecable. Salut!.

    ResponElimina
  18. Me llevo uno de cada.....por pedir que no quede,los tres son buenisimos.
    Besets.

    ResponElimina
  19. Jo voto per les saladetes aquesta vegada. La de marisc bona, però la de xampinyons per al meu gust encara millor! :)

    ResponElimina
  20. muy rico creés se ven muy lindos ambas versiones me encantaron,una delicia,abrazos y cariños.

    ResponElimina
  21. Que bó,i el cistellet de Tiramisú me robat el cor..
    Petons

    ResponElimina
  22. La cuina de L´Eri
    Tu demana tinc la llibreta a la ma, jejeje
    Petons

    Teresa
    També en prec nota
    Petons

    Cristina
    La propera t’aviso
    Petons

    ResponElimina
  23. Ricard Sampere
    La sort va ser que no nomes s’exhibien.
    Una abraçada

    Mesilda
    També en prenc nota jejeje
    Petons

    Starbase
    Ets dels meus, jo les salades, les dolces pels nois
    Una abraçada

    ResponElimina
  24. Rosita Vargas
    Los tres estaban muy buenos
    Besos

    Margot
    Els meus amics amb varen dir el mateix del cistellet
    Molts petons

    ResponElimina
  25. Tres versions de creps boníssimes. Ahir precisament vaig fer una lasanya amb el farcit de marisc, però portava salmó que em va sobrar de la nit anterior. És una sort tindre totes les receptes del bloc recollides en un llibre. Felicitats.

    ResponElimina
  26. Asela Masià
    Tres versions de creps per un sopar temàtic, amb salmó també deuria quedar molt bona la lasanya
    Doncs si que es una sort i sobretot si l’esperes
    Petons

    ResponElimina
  27. Holaaaa!!!:D, que gusto! tengo para elegir los crepes.
    Me gustan todos los sabores, pero el más, creo el primero con surimi mmm... que rico!
    te mando un gran abrazo..
    Gaby

    ResponElimina
  28. Puedes elegir el que mas te guste.
    Besos

    ResponElimina
  29. Que bones!! M'han agradat molt de les dos maneres, si hagués d'escollir em quedaria amb totes dues, una per primer plat i l'altra de postres! hehehe

    No coneixia el teu blog, però des d'ara que ja tens nova seguidora! ;)

    Una abraçada guapa!

    ResponElimina
  30. La meva idea és fer-los salats però ja veig que tu ens portes les dues versions, difícil triar.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  31. ostres! quin àpat més complert que has fet de creps!!! m'encanten. Moltíssimes gràcies per participar. Petonets

    ResponElimina
  32. Las de chocolate se ven buenísimas pero Yo me quedo con las saladas, jejjeje. Qué gran aportación, me encantan!!!
    Petonests

    ResponElimina
  33. No sé quines triar pero si puc les tres versions, me les menge totes! Marta

    ResponElimina