diumenge, 21 de novembre de 2010

ROTLLETS DE CONILL



INGREDIENTS

Trossos  prims de conill
(sota panxa) que tenia reservats
½  Pebrot vermell
½  albergínia
1 ceba petita
2 tomàquets madurs
½ culleradeta de concentrat de carn
½ got de cervesa
Oli
Sal

Quan preparo la recepta de Lloms de conill, em sobren las parts primes dels costats dels lloms, que aprofito per fer aquesta recepta.

Quan tallem les verdures  primer en separem uns bastonets a la mida de la carn i la resta a dauets per preparar la samfaina

A una planxa enrossim una mica els bastonets, reservem.

Amb l’oli que ens ha sobrat, saltegem les verdures primer la ceba quan comença a ser d’auradeta, afegim el pebrot vermell al notar que ha perdut la rigidesa, posem la albergínia, quan ha canviat de color aboquem el tomàquet, deixem confitar fins que sigui ben tou.

Mentre se'ns prepara la samfaina preparem els rotllets, estenem la carn salpebrem i posem un variat dels bastonets que tenim preparats, enrotllem i lliguem, a una paella amb oli els saltegem una miqueta. Reservem 

Triturem el conjunt de verdures, perquè ens quedi una salsa molt fina. Tornem a posar a la paella junt amb els rotllets i que coguin uns quinze minuts.


34 comentaris:

  1. Avui també he fet conill i la salseta s'assembla molt, però amb aquests rotllets t'has marcat un 10!,i com sempre, la presentació molt curada i vistosa.Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Passo per la teva cuina per saludar-te, no menjo conill encara que estigui bo, però t'ha quedat molt bé.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Hola parella:
    me gusta la receta, sencilla y con los acompañamientos exito seguro.
    Bona setmana
    Una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  4. Me encanta esta receta, se vé un plato rico y muy bien acompañado. Feliz semana!

    ResponElimina
  5. UNa idea fantàstica per aprofitar les parts menys elegants del conill... Sempre penso que el conill és una de les carns més desaprofitades que hi ha, té moltes possibilitats i en canvi ens costa sortir de les més habituals. Aquesta proposta demostra teva em sembla genial!

    ResponElimina
  6. Que bó i que maco t'ha quedat.
    Jo no sòc de conill, però aquest plat m'el menjava amb els ulls tancats.
    Petonets wapa!

    ResponElimina
  7. M'encanten aquestes receptes de conill, a vegades tan maltractat en la gastronomía. Tu en canvi li dones la volta a l'assumpte i crees receptes impressionants!

    ResponElimina
  8. Sepmpre que veig les receptes penso, tinc que comprar conill, doncs no hi ha tu tia.

    I mira que aquests rotllets fan una fila....

    Muas!

    ResponElimina
  9. A casa estic en franca minoria amb el tema del conill... així que de moment no el puc col.locar.

    Haurè de passar de la democracia participativa i cascar un conill per decret!!

    :P

    ResponElimina
  10. No se per què, però aquesta part del conill sempre la trec... ara les guardaré! amb aquest ritllets i la salseta ha d'estar bo!

    ResponElimina
  11. Quina recepta més fantàstica! El conill és una carn magra que, ben treballada, dóna un resultat de luxe, com el que es veu a les fotos. Fracit amb foie i al forn també ix ben bo. Gràcies per la recepta.
    Besets

    ResponElimina
  12. Sion,
    El conilla m'agrada força, i aquesta recepta es extraordinària, a més aprofites el que ha sobrat al fer lloms. Tot plegat magnífic.
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. He llegit un per un els ingredients d'aquesta recepta de conill, i el resultat ha de ser saborosíssim.

    ResponElimina
  14. No sóc massa del conill, jo, però potser la prepararé amb pollastre. La tècnica de preparació la trobe ben senzilla i abellidora. Salutacions

    ResponElimina
  15. Mercè
    Es buscar formes de fer el plat de sempre, però amb petits canvis que entrin també per la vista.
    Petons

    La cocinera de Betulo
    Gracies per la teva visita, no a tothom ens agraden les mateixes coses no¡¡¡¡
    Un petonas

    Miquel
    Moltes gracies i també bona setmana
    Una abraçada

    ResponElimina
  16. Damiela
    Muchas gracias
    Besos

    Gemma
    A mi m’agrada fer diferents receptes amb les diferents parts del conill, com molt bé hauràs pogut veure a altres post que he anat publicant
    Petons

    Joana
    Si un producte no agrada es pot fer amb un altre tipus de carn, pollastre per exemple, encara que si el proves ja amb diràs
    Petons

    ResponElimina
  17. La cuina vermella
    Si el conill no te massa sortida i es una de les carns mes saludables del mercat, però recorda a altres animals que son de companyia
    Petons

    Gemma
    Si una carn no ve de cara malament, mai hi penses
    Petons

    Starbase
    Has de proclamar la república independent de casa teva, jejejeje
    Petons

    ResponElimina
  18. Teresa
    Es la part del conill amb menys acceptació però feta així queda molt bé
    Petonets

    Queti B
    El pots farcir de lo que mes t’agrada, a casa el foie nomes li agrada a en Miquel.
    Petonets

    Josep
    Sap greu llença el que et sobre, i amb això et surt una altre recepta molt bona.
    Una abraçada

    ResponElimina
  19. El Oteador de los Mercados
    El resultat es molt bo.
    Petons

    Francesc
    Amb pollastre també pot quedar molt bo.
    Una abraçada

    ResponElimina
  20. Sión,
    El conill amb samfaina és boníssim i aquests rotllets han de ser tota una delicatessen.
    El plat em sembla ben original.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  21. així m'agrada, s'ha de buscar la millor sortida per a cada part de l'animal, i per aquesta part fina de la panxa, és sens dubte una ran recepta

    ResponElimina
  22. Un plato estupendo!En casa nos encanta esta carne,ademas es baja en grasa....yo la huso muchisimo,sobre todo en la paella no puede faltar.
    Besets.

    ResponElimina
  23. Realment les vostres receptes, m'encanten (y no se lo digo a todas las wbs!!... :)...). però ara seriosament, de cada 10 que en publiqueu, en provaria 9... Son tan "reals", fugint de "rizar el rizo" i dels pastisos repetitius.... Res que només puc dir gràcies...

    ResponElimina
  24. Mesilda
    A casa també ens agrada molt i el pots cuinar de mil maneres que sempre esta bo.
    Petons

    Ricard Sampere
    Moltes gracies. Me afalaga molt el teu comentari, estàs convidat a provar-ne alguna jejeje
    Una abraçada

    ResponElimina
  25. Els fogons del pare
    Es una solució per aquesta petita part i el resultat es prou bo
    Una abraçada

    Manel
    Es que si no li busques una bona sortida per aquesta part del conill, tindria que llençar-la, i avui en dia no es pot llençar res.
    Una abraçada

    ResponElimina
  26. MAgnífico plato,por todo,es que me ha encantado ;)))

    Un saludo

    ResponElimina
  27. Sion, has fet servir just la part del conill que més m'agrada (i si puc triar, la única). Es molt tendre i sense ossos, i la prefereixo al llom, o a les cuixes. Tot i així mai l'havia cuinat d'aquesta manera, però n'he pres nota.

    Llàstima que sigui un trocet tant petit :-)

    ResponElimina
  28. Silvia
    Muchas gracias, por todo
    Besos

    Maduixa
    M’alegra que t’agradi, doncs al ser un trosset tant tendra i petit, els vaig guardant i així puc prepara per un segon plat una mica lluït jejeje
    Petons

    ResponElimina
  29. Una gran recepta, tinc que cuinarla prompte.
    Bessets

    ResponElimina
  30. el conill és una de les carns que més m'agraden, és suau i amb poc greix.
    Una recepta molt bona.
    pt!

    ResponElimina
  31. Aquí tens la meva versió dels teus rotllets... he canviat la cervesa per Vermut de Reus, és clar!! :-D
    Espero que t'agradi.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  32. http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/09/rotllets-de-conill.html
    M'he deixat l'enllaç... hehehe

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina