dimarts, 30 de novembre de 2010

COCA DE DIUMENGE I PREMI


INGREDIENTS

150 g. de foie
½ pebrot vermell
½ pebrot verd
½ albergínia
3 tomàquets madurs
Pasta brisa
Reducció de P.Ximenes
Oli d’oliva
Tomàquet concentrat

Estira la pasta brisa, tallar-la a rectangles de la mida que més ens agradi, i coure-la al forn durant cinc minuts a 150º C

A una safata pel forn, posem els tomàquets tallats per la meitat, sense les llavors, salar, posar una mica d’oli, i alguna herba que ens agradi, enfornem a 120ºC fins que ens quedin secs. Quan els tinguem passar per el passapurés, i barrejar amb el tomàquet concentrat, colar i reservar.

Tallem la ceba en juliana, i posem a una paella amb una mica d’oli fins que ens quedi com una melmelada, colar i reservar.

Escalivar les verdures com tinguem por costum de fer-ho, quan les tinguem pelar-les i tallar-les  a tires.

Tallar el foie a rectangles i reservar. 
Per servir, posem la coca, el tomàquet i la ceba, a continuació, l'albergínia tires i a sobre el pebrot vermell, el verd i el foie, espolsar amb una mica de sucre i daurar-ho amb el bufador.


Aquest premi mel a donat la Teresa de La Cuina de l’Hort, us recomano que el visiteu si encara no el coneixeu te coses molt interessants. Moltes gracies Teresa

38 comentaris:

  1. Hola! Felicitats pel premi i pel bloc, ja he donat un tomb i m’ho he passat d’allò més bé..., quines receptes!
    Aquesta coca de diumenge jo me la menjaria tots els dies de la setmana!
    M’encanta el foie i no l’he provat mai amb verdures, així que me l’apunto!

    ResponElimina
  2. Quina recepta i quina presentació!, només pels ulls ja val la pena provar-ho, però és que a més ha de ser exquisida!.A reveure.

    ResponElimina
  3. Sion, preciosa y delicada coca, por su presentación y combinación de sabores, molt bona Sion,........saludos ..paco

    ResponElimina
  4. Veus, d'aquesta cocaa si que em menjava un bon tall.

    Felicitats pel premi.

    Muas!

    ResponElimina
  5. Wuauuu....quina combinació més bona d'ingredients.... i amb aquesta reducció de Pedro Ximénez...com m'agrada

    un petonet

    ResponElimina
  6. Muy completa la receta de hoy y con estos ingredientes exito seguro.
    felicitats pel premi
    Una abraçada
    Miquel

    ResponElimina
  7. Linda receta la anoto,la combinación se ve apetitosa,me ha encantado tu blog ,bendiciones,abrazos de una Chilena chauu.

    ResponElimina
  8. Enhorabuena por tu premio.....pero esta coca es de lujo....si de lujo!!....los ingredientes....el emplatado....los sabores....esto es para concurso!!....tienes los colores de navidad!!....ideal para los concursos que andan en esta epoca....si te animas.....hay un blog con concurso de recetas de navidad.....http://www.lazyblog.net/p/concursos.html Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  9. Enhorabuena por tú premio, con esa coca tan apeticible ya lo creo que puedes ganar cualquier concurso.
    Besos

    ResponElimina
  10. M'encanten les coques salades i aquest proposta que feu combina ingredients fantàstics. Super vistosa, amb una presentació elegant, pot ser perfectament un entrant per a un dia de convidats!

    ResponElimina
  11. La cuina de l´Eri
    Moltes gracies celebro que t’hagi agradat.
    Doncs la propera ten guardaré un trosset jejeje, la combinació amb les verdures lliga molt bé, per el meu gust
    Petons

    Merce
    Es una recepta molt resultona i bona
    Petons

    Paco
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  12. Gemma
    Doncs la propera vegada ten guardo un tall. Moltes gracies.
    Petons

    Neus
    Celebro que t’agradi
    Petonets

    Miquel
    Tu o has dit a taula te èxit
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. Rosita Vargas
    Muchas gracias.
    Ahora me paso por el tuyo.
    Besos

    Foodravelandwine
    Muchas gracias, me siento muy alagada con tu comentario, voy a ver lo del concurso.
    Besos

    ResponElimina
  14. Damilena
    Muchas gracias, habrá que probar
    Besos

    Gemma
    La combinació queda molt bona i a taula també molt vistosa
    Petons

    ResponElimina
  15. Felicitats pel premi! i ara mateix, encara que sigui dimecres, en faria un bon mos d'aquesta coca. M'encanten les coces salades!
    Una abraçada

    ResponElimina
  16. Estem molt a favor d'aquesta coca, fins i tot si no tinc el foie em sembla que serà boníssima. Ara estic molt amb el tema verdures i aquesta proposta la penso fer servir :)

    ResponElimina
  17. Quina coca tant bona!!!
    Ojala fos diumenge cada dia....
    Enhorabona pel premi, te'l mereixes.

    Judith

    ResponElimina
  18. Quina coca, jo vull un tross,te una pinta estupenda.
    I gracies per recomanar el meu blog.
    El premi te'l mereixes.
    Bessets

    ResponElimina
  19. Però que bona....!!! Amb lo que m'agrada a mi el foie.. ja se'm fa la boca aigua jejeje

    Un petó!

    ResponElimina
  20. Molt bona pinta!! El foie té que combinar perfecte amb les verdures,no?! Felicitats pel bloc i pel premi!
    Besets

    ResponElimina
  21. Només de diumenge? Es veu amb molt bona pinta.
    Felicitats pel premi, molt merescut amb aquestes receptes de luxe.
    Petons.

    ResponElimina
  22. Quina coca més bona!
    D dimenge amb l foie, i sense per als dies feieners!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  23. Guspires que viatgen amb el vent
    Moltes gracies. La propera vegada ten guardaré una jejeje
    Petons

    Starbase
    Com a coca de verdures queda molt be també, si la proves ja amb diràs.
    Una abraçada

    La cuina de L’Estany
    Va que per diumenge nomes faltes quatre dies jejeje.
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  24. Teresa
    Tens un tros guardat, jejeje
    Gracies i petons

    Anniki
    També tens un trosset guardat jejeje
    Petons

    Asun Serna
    El conjunt combina molt be
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  25. LA COCINERA DE BETULO
    Bé per quan ens vingui de gust.
    Moltes gracies
    Petons

    Dolça
    Fet, doncs ja en tenim una per cada dia jejeje
    Petons

    ResponElimina
  26. Ha de ser boníssima aquesta coca, i ha quedat una presentació esplèndida! Amb això ofereixes unes tapes als convidats i queden bocabadats.
    Fins aviat! ;)

    ResponElimina
  27. Con esos ingredientes el exito esta asegurado,que buena estara!!Me encantan las cocas saladas.
    Besets.

    ResponElimina
  28. Ja sé on aniré a dinar diumenge!!!
    Ptnts pel premi!!
    M

    ResponElimina
  29. Uns ingredients magnífics per a fer una sensacional. I quina presència!!

    ResponElimina
  30. Vols dir que haurem d'esperar fins el diumenge? Ho no sé si podré esperar tant...

    ResponElimina
  31. Acabatdefer
    Quan tenim convidats ens hi hem de lluir, i si a mes es bo encara mes.
    Petons

    Mesilda
    Si agraden les coques salades, aquesta te l’èxit assegurat
    Petons

    Marta
    Et esperem jejeje
    Petons

    ResponElimina
  32. Josep
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Visc a la cuina
    Els altres dies no soc a casa jejeje
    Petons

    ResponElimina
  33. Que coca más rica y que presentación tan exquisita!! he dado una vuelta rápida por tu blog y tus recetas, y me ha sabido a poco ... es que siempre vamos con prisas...
    ¡La solución es que me quedo a seguirte! asi vuelvo mas a menudo y tengo tiempo de verlas de una en una.
    bsts. maite

    ResponElimina
  34. HOLA SION, GUAPA TU

    UN 10 DE RECEPTA I UN 10 DE PRESENTACIÓ, ETS TOTA UNA ARTISTA...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  35. Les coques m'encanten, la teva té una pinta fantàstica!

    Petonets

    ResponElimina
  36. Aquesta coca és de categoria!!! què bona i quina presentació!!!

    ResponElimina
  37. Don Camilo y Caldereta
    Me alegra que te guste, muchas gracias.
    Yo también me voy a dar un paseo por el tuyo, nos iremos siguiendo
    Besos

    SUSANNA
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  38. Carme – cocina con sabor
    Esta bona, moltes gracies
    Petons

    Teresa
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina