divendres, 21 de maig de 2010

ARROS DE BACALLÀ



INGREDIENTS

1 tall bacallà remullat per persona
1 carxofa per persona
1 ceba
Oli
Arròs

El bacallà, l’eixuguem per a que no ens tregui massa aigua, li treiem la pell i reservem, el posem sobre una planxa que tindrem calenta amb unes gotes d’oli, fins que estigui una mica daurat per tots costats. Reservem.

Amb la pell fem un brou, per anar mullant l’arròs.

Pelarem molt bé les carxofes perquè nomes en quedin el cors. Reservem

A la paella que farem l’arròs, posem oli i enrossim la ceba ratllada, quan la tinguem, posem les carxofes tallades a talls, a la que hagin agafat color i afegim el bacallà esmicolat, donem unes quantes voltes i ja podem posar-hi l’arròs, mig enrossint-lo, posem brou i anem remenant, provem-lo i si fes falta rectifiquem de sal, deixem coure fins que el tinguem al nostre gust.

32 comentaris:

  1. Hola,
    després d'uns quants dies de tenir-vos molt abandonats ( la feina apreta i una no arriba a tot) aquest plat d'arròs de bacallà i carxofa m'ha captivat!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Hola Sión,
    Precisament avui toca arròs de bacallà, ja el tinc dessalat. No hi hagués posat carxofes sino porros, però el faré tal com dius.
    Me'n vaig cap els fogons.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Aquest el faig...que bo ha de ser...
    petons

    ResponElimina
  4. Té una pinta bonissima, a veure si trobo carxofes...

    Una abraçada,

    ResponElimina
  5. Molt bona idea aprofitar la pell per fer un brou ben gustós...
    Amb quatre ingredients obtens un plat de luxe, de restaurant!

    ResponElimina
  6. Olé! carxofes + bacallà dos dels meus ingredients favorits.

    El vull fer!!!!!!

    Una abraçada.

    ResponElimina
  7. puedo prometer y prometo, ohhhhh sion me he equivocado, queria decir que, puedo afirmar y afirmo que éxe arrosset de bacallá que has preparat es magnífic.......paco

    ResponElimina
  8. Em sembla una recepta boníssima. M'agraden molt les carxofes i el bacallà i, amb l'arròs... insuperable!! Salutacions

    ResponElimina
  9. Hola estimada, com cuides als teus, eh? Quin arrosset més bo! un petò ben fort.

    ResponElimina
  10. A mi me gusta preparar el arroz con bacalao. Tu receta se ve bien rica y jugoso el arroz. Me encanta como se ve.

    Un Saludo y gracias por compartir.

    ResponElimina
  11. Quin arròs més bo Sion, es una bona idea fer un brou amb la pell del bacallà.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  12. HOLA SION, GUAPA TU

    ES LA MAGIA DE LA CUINA, EM POCS INGREDIENTS...UN GRAN PLAT

    ET FELICITO, MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. Que bo noia que t'ha quedat aquest arros.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  14. Sión, mira que he sentit parlar de l'arròs amb bacallá, pero mai ho he fet, així que penso, ha arribat el moment de fer-ho, aquet que n'has fet té una pinteta boníssima.
    Muxutxo bat

    ResponElimina
  15. Sion,
    Molt bo aquest arròs, a casa ens agra força, fins i tot la Laia el cuina, doncs com ja vaig tenin deixeble, ja fa fo encara rces coses, una d'elles l'arròs amb bacalla.
    Sion,
    Enviem el teu correu, doncs no et puc enviar la butlleta que vam estar parlant.
    el meu correu és:
    carmearce@gamail.com
    Una abraçada.
    PD: D'altra banda si ens veiem divendres te la porto, doncs com l'últim dia és el 29/5/10 encara tindras temps. tu mateixa, el que vulguis.
    Digues-me quelcom.

    ResponElimina
  16. Que bueno!!Me encanta este arroz,hay que ver los ingredientes tan sencillos y lo sabroso que queda.
    Besets.

    ResponElimina
  17. Un plat d'arròs sempre agrada. I amb bacallà és ben bo. I més si porta carxofa. Per a mi és un ingredient imprescindible, sigui l'arròs de carn o de peix.
    Una abraçada

    ResponElimina
  18. El provaré: bacallà i carxofa, ha de ser boníssim!

    ResponElimina
  19. Hola Sión, guapa,
    Un plat sabrós, sabrós...Quina bona pinta! No tindràs pas un tupper? Jeje!
    Petons i bon cap de setmana,
    Marina

    ResponElimina
  20. Sion,
    Deliciós, deliciós, amb una imatge que està cridant: menja'm!.
    Una abraçada

    ResponElimina
  21. arròs,boníssim. Bacallà, boníssim. La cuinera, boníssima! = PLAT DE 10 A REVEURE!

    ResponElimina
  22. Dolça
    La feina es la feina, celebro que t’hagi agradat
    Petons

    Els fogons del pare
    Espero que el canvi no t’hagi defraudat
    Una abraçada

    Nuria
    Si el probes ja em diràs
    Petonets

    Sonia L´Exquisit
    Si no en trobes amb pèsols també queda molt bo
    Petons

    ResponElimina
  23. Gemma
    Fent el brou empre li dons una mica mes de gust
    Molts petons

    Starbase
    El conjunt queda molt be
    Una abraçada

    Paco
    Encara que molt bo, no te comparació amb els teus que son excel•lents
    Una abraçada

    Francesc
    Moltes gracies per la floreta
    Una abraçada

    ResponElimina
  24. La cuina vermella
    Moltes gracies
    Molts petons

    Mari´s Cakes
    Muchas gracias, si pruebas ya me diras
    Besos

    LA COCINERA DE BETULO
    Fent servir la pell a mes d’aprofitar-ho tot, tenim al sabor per al brou
    Petonets

    SUSANA
    Moltes gracies
    Petonets

    ResponElimina
  25. Neus
    Moltes gracies
    Petonets

    Rosa
    Si el probes ja em diràs.
    Petons

    Carme
    Es un arròs que no porta gaire feina i queda molt bo
    El meu correu es: acab50@hotmail.com, moltes gracies
    Petonets

    Mesilda
    Tens tota la rao, amb pocs ingredients i un resultat fantastic
    Petonets

    ResponElimina
  26. Margarida
    Per a mi també es un ingredient imprescindible.
    Petons

    Visc a la cuina
    Si el probes ja em diràs
    Petons

    Marina
    La propera vegada t’aviso jejeje
    Petons

    Josep
    Tens raó, ja no en queda jejeje
    Una abraçada

    Merce
    Moltes gracies amb sento molt afalagada
    Molts petons

    ResponElimina
  27. Qué bo!!! m'agraden molt els arrossos com aquest teu, senzill i saborossísim!!!
    Petonets

    ResponElimina
  28. L' arrós amb bacallà és un dels plats que va sortir al taller que vam fer de la cuina de la memòria, la cuina de les àvies. Es un plat de sempre que a més és boníssim i senzill!

    ResponElimina
  29. El bacalao es un pescado que siempre consumimos en casa, tambien nos encanta el arroz con mariscos, considero que se llevan tan bien ambos ingredientes. Sin dudas tu plato es una total delicia.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  30. Caram! quin arrosset tan gustós i senzill de fer: un 10 que li poso.
    Petons

    ResponElimina
  31. MaryLou
    Tens molta raó
    Petonets

    ANNAFS
    La cuina de sempre, senzilla i bona
    Petonets

    Kako
    El arroz admite todos los acompañamientos, sean carnes o pescados.
    Besos

    ResponElimina
  32. La Quita del Luculus
    Moltes gracies.
    Petonets

    ResponElimina