divendres, 4 de setembre de 2009

TARTAR DE TONYINA



100 g de tonyina
¼ de ceba petita
2 llunes de poma verda
2 rotllanes de pebrot verd
1 rotllana de pebrot vermell
1 cogombre amb vinagre petit
Ous de salmó negres
Sal
Pebre negre
Salsa de soja
Mostassa
Pela de llimona
Oli

Es talla la tonyina a daus ven petits amb el ganivet, (a màquina queda una pasta i no es gens bona,ni agradable a la vista), a la vagada també es tallen a daus ben petits el pebrot verd, el vermell, la ceba i la poma verda, així com el cogombre en vinagre.
Em un vol gran es col·loca la salsa de soja, amb l`oli, la mostassa , la sal, i la ratlladura de la pela de llimona,es remena i li afegeixi’m la tonyina i la resta de ingredients que hem picat anteriorment, es barreja tot amb mol de comte, i es deixa reposar a la nevera un hora abans de servir-lo.
Per muntar el plat, es col·loca dintre d`un motllo rodo tot el preparat, posant-li per sobre els ous de salmó, i acompanyat d`unes torradetes de pa. Amb aquesta ocasió no tenia ous de salmó.

5 comentaris:

  1. el tàrtar de tonyina és una meravella, i admet molts ingredients. amb aquests que hi poses tu segur que estava deliciós.

    ResponElimina
  2. No l'he tastat mai perquè la tonyina crua no m'atreu, ara que haig de reconèixer que la recepta és molt bona. Salut!!!!!

    ResponElimina
  3. Manel

    La veritat es que estava deliciós.

    Olles i somriures

    Jo estava com tu fins el dia que el baix provar i es delicióssssssss; atreveix-te.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Si es de bona com d´especta , te que ser impresionant.
    M´agrada la presentació.

    ResponElimina
  5. La veritat esta tan bo a la vista com a la boca.
    Una abraçada

    ResponElimina